Find brugte biler i god stand på online bilportal

19 November 2020
Astrid Pedersen

editorial

I Danmark bugner markedet for brugte biler til salg formelig af flotte, velholdte og velkørende biler af nyere dato. Dette skyldes ikke mindst at privatpersoner nærer et ønske om at udskifte bilen på hyppigere basis end før i tiden, hvor det var mere almindeligt at man købte en ny bil og så beholdt den, indtil den nærmest faldt fra hinanden.

Samtidig ønsker mange erhvervs virksomheder, som stiller firma biler til rådighed for deres medarbejdere, at disse biler altid er up to date og kræver et minimum af vedligeholdelse – og derfor sælger de ud af firmaets biler inden for få år. Og endelig er der leasing og biludlejnings firmaer som ønsker at tilbyde kunderne de nyeste og mest moderne biler, hvorfor de med jævne mellemrum skifter vognparken ud.

Køb din nye bil brugt – det kan godt betale sig

Er du således i markedet efter en ny bil kan det altså godt betale sig at tage et grundigt kig på brugtvogns markedet. Du kan sagtens være rigtig heldig at finde en bil som matcher dine ønsker og behov, og som du kan erhverve dig for en brøkdel af dens nypris.

Dette skyldes at brugte biler som har et sted mellem 3 og 5 år på bagen allerede har gennemlevet den mest drastiske del af deres værditab, hvilket betyder at du ikke skal betale de høje afgifter og skatter som af den danske stat pålægges nye biler ved salg. Samtidig vil det være minimalt hvor meget en bil i denne aldersklasse fortsat taber i løbet af sin levetid hvilket betyder at du med stor sandsynlighed vil kunne sælge bilen igen inden for få år uden at tabe det store på den.

find brugte biler til salg hos Biltorvet

Du kan med fordel finde din nye brugte bil på den online bil portal Biltorvet.dk

More articles