Find bådudstyr til vinterens klargøring online

06 October 2020
Astrid Pedersen

Er du i markedet efter bådudstyr og materialer til klargøring af din båd – og må det gerne være så billigt som muligt? Så bør du prøve den danske forhandler Bådbiksen.

Find materialer til bådpleje og vedligeholdelse online

Bådbiksen kan for eksempel tilbyde et stort udvalg af bundmaling, som du bør påføre din båds underside mindst én gang om året. På den måde forhindrer du diverse snegle, alger og skaller i at fæste sig på skroget, og derved øge vandmodstanden. Dette medfører øgede udgifter til brændstof og en langsommere båd. Med bundmaling kan du således på én og samme tid spare penge og opnå mere ”smooth sailing”. Og hos Bådbiksen er bundmaling fra AkzoNobel endog særdeles billig.

Udstyr til anker og fortøjning – vigtigt når du sejler

Lige så vigtigt det er at båden sejler hurtigt og gnidningsfrit, lige så væsentligt er det at du har mulighed for at fastgøre båden så den ikke driver. Dette gælder uanset om du ligger i havn eller om du befinder dig på åbent vand.

Har du lyst til at overnatte ud for en af de flotte danske kyster, eller bade ud for en af de lækre og indbydende sandstrande, vil du få brug for at kaste anker. Og skal båden ligge for red i et par dage mens i provianterer, vasker tøj og måske udforsker en af de hyggelige havnebyer skal den være forsynet med udstyr til korrekt og forsvarlig fortøjning.

Hos Bådbiksen finder du alt hvad du skal bruge i denne kategori, lige fra ankre, ankerspil og ankerline til fendere og fortøjnings tov. Alle de produkter, du finder i den online shop på baadbiksen.dk, holder en utroligt høj kvalitet – og nogle af markedets laveste priser.

Du kan se det store og velassorterede udvalg af bådudstyr i Bådbiksens online shop på baadbiksen.dk

More articles