Få styr på relationelle databaser med et SQL server kursus

14 April 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er du ansvarlig for drift og sikkerhed af en virksomheds digitale infrastruktur? Så burde du overveje om ikke Microsoft SQL server er den rette løsning for pågældende virksomhed

Hvad er Microsoft SQL server?

Microsoft SQL Server er et system bygget særligt til at håndtere relationelle databaser – et såkaldt Relational DataBase Management System, også ofte forkortet til RDBMS. Microsoft SQL server understøtter et bredt udvalg af transaktions behandlinger samt programmer og applikationer som anvendes i forbindelse med Business Intelligence og analyse i en organisations IT miljø.

Microsoft SQL server er bygget i T-SQL – Microsofts egen version af SQL – og har som primært formål at opbevare data samt at hente data for andre software applikationer.

Hvordan anvendes Microsoft SQL server?

Microsoft SQL Server anvendes på mange forskellige måder alt efter den enkelte erhvervs virksomheds eller organisations individuelle behov.

For eksempel vil virksomheder, som besidder følsomme person data i form af kunde oplysninger så som kreditkort information og lignende, vil kunne drage fordel af den høje sikkerhed, som typisk omgiver Microsoft SQL server. Systemet tillader deling af data filer mellem flere computere i samme netværk under sikkerhedsmæssigt forsvarlige forhold og med en høj grad af data beskyttelse.

Med en Microsoft SQL server øges hastigheden på transaktioner, således at større operationer kan gennemføres let og hurtigt. En virksomhed kan ligeledes anvende en Microsoft SQL server som et ganske pålideligt og stabilt backup system.

Hvor kan jeg lære mere om Microsoft SQL server?

Hvis du synes at Microsoft SQL server lyder som en interessant løsning, kan du med fordel tilmelde dig et Microsoft SQL server kursus hos den danske kursus udbyder 4D. 4D tilbyder en lang række kurser særligt rettet imod erhvervs livet – her under op til flere Microsoft SQL server kurser. Du kan se dem alle på hjemmesiden 4d.dk

More articles