Få nem og lækker måltidskasse til døren

06 July 2021
Tina Høy

editorial

Synes I også, at livet er for kort til kedelig mad – også til hverdag? Og har I også svært ved at være opfindsomme og finde på gode velsmagende måltider hver dag?

Ét er at skulle finde på spændende måltider til hverdag, et andet er at finde tid og energi til at købe ind og lave det. Måske har I også aspektet med sundhed med. I ønsker sunde måltider til hverdag, og det kræver alligevel lidt tankevirksomhed at lave varieret og sund mad.

Få god mad leveret til døren til hverdag

Hvad med at prøve mad kasser til levering, hvor I får leveret maden til døren og kun skal bruge lidt tid på at tilberede maden? Måske har I prøvet forskellige måltidskasser før, måske er det første gang, I for alvor overvejer det. Kokkens Hverdagsmad frigiver tid til andre ting til hverdag, og så er du sikker på, at I får et godt måltid mad hver dag.

Nem trin-for-trin-vejledning

Måske er det uoverskueligt at følge en opskrift, når I kommer trætte hjem fra arbejde og skal tage jer af små børn eller andet. Her har Kokkens Hverdagsmad heldigvis en nem trin-for-trin-vejledning. De små børn kan være med, og det er så nemt, så de lidt større børn faktisk kan klare det for jer indimellem og få en fornemmelse af madlavning.

Det er overskueligt for de større børn at forberede en del af måltidskasserne, og måske bliver de så glade for succesen, at de kaster sig ud i mere madlavning. Nogle gange skal der laves lidt, andre gange skal den nærmest kun varmes og anrettes. 

Hvis I har en fast aftale, er levering af maden er gratis. Hvis du skal i sommerhus ell. lign., er det endda muligt at få leveret måltidskassen dertil (i DK).

Eksempler på retter hos Kokkens Hverdagsmad kan være Cæsarsalat med kyllingespyd, parmasan og bacon, sommergryde med cous cous-salat og hvidløgsyoghurt eller kylling i cremet sennep-basilikum sauce toppet med ristede forårsløg. Her bruges fx fuldkornsspaghetti. 

More articles