Få hjælp til nedlægning af kanttråd til robotplæneklipper

11 August 2020
Astrid Pedersen

editorial

Når du køber en robotplæneklipper kan du se frem til en flot og snorlige græsplæne. I hvert fald såfremt du husker at købe og nedlægge kanttråd.

Hvad er kanttråd?

Kanttråd, også kendt under navnet afgrænsnings kabel, er en ledning som lægges ned i kanten af din græsplæne. I din robotplæneklipper sidder der en sensor som registrerer kanttrådens placering. Og så får din robotplæneklipper besked på at vende om.

En kanttråd forhindrer, med andre ord, din robotplæneklipper i at løbe hjemmefra eller ødelægge dine bede. Og er kanttråden korrekt nedlagt i kanten af plænen får du samtidig den smukkest afgrænsede plæne.

Hvem kan hjælpe mig med nedlægning af kanttråd til robotplæneklipper?

Mange mennesker vælger at have afgrænsnings kablet placeret over jorden ved hjælp af pløkker. Dette kan skyldes at de er usikre på hvorledes man på korrekt vis graver kanttråden ned i jorden omkring plænen. Det er også lidt af et kunst stykke. Kablet skal ligge i en vis dybde så det ikke kommer til syne efter et regnskyld, men ikke så dybt at sensoren i din robotplæneklipper ikke kan registrere det. Derfor er det en god idé at få et professionelt firma til at nedlægge kanttråden til din robotplæneklipper.

Kabelnedlægning.dk er et dansk firma som har specialiseret sig i at nedfræse kanttråd på korrekt og sikker vis. Når du vælger at overlade opgaven med nedlægning af kanttråd til Kabelnedlægning.dk er du sikker på et solidt og holdbart resultat. Samtidig vil Kabelnedlægning.dk kunne hjælpe dig med relaterede opgaver, for eksempel installering af din robotplæneklipper, justering af indstillinger i den tilhørende app, og generel rådgivning omkring anvendelse af din robotplæneklipper.

Kabelnedlægning.dk kender til alle de kendte robotplæneklipper mærker og modeller og er således fuldt kvalificerede til at yde dig den optimale service når det handler om brug af din robotplæneklipper.

Du kan læse mere om Kabelnedlægning.dk på hjemmesiden kabelnedlaegning.dk

More articles