Få hjælp til istandsættelsen – kontakt dit malerfirma i Nivå

19 December 2019
Astrid Pedersen

editorial

Skal boligen sættes i stand for alle pengene – og skal resultatet være flot og langtids holdbart? Så bør du vælge den rette stab af dygtige håndværkere til at hjælp dig med at løse opgaven. Meget af det arbejde, som ligger forud for en funktionel bolig, kan og må du faktisk ikke udføre ifølge loven. Det drejer sig for eksempel om elektriker arbejde og vvs opgaver.

Her har du intet valg – du skal have en autoriseret håndværker til hjælp. Og selv om du måske godt selv kan sætte fliser op eller save hylder til, foretrækker du nok også at få uddannede og faglærte håndværkere så som murere, tømrere og snedkere på banen. Så hvorfor egentlig spare på det afsluttende malerarbejde?

Overlad dit malerarbejde til en professionel maler

Mange bolig ejere mener, at det ikke kan betale sig at bekoste en professionel håndværkers løn på maling af lofter, vægge og indvendigt træværk – og kaster sig derfor ud i opgaven på egen hånd. Men her skal du overveje, at malerarbejdet er kronen på værket oven på den omfattende renovering. Du og din familie skal se på benævnte vægge, lofter og træværk de næste mange år. Så hvorfor spare på netop denne del af din renovering?

En dygtig maler har langt stærkere forudsætninger for at opnå et lækkert og ensartet resultat end du selv har. Maling af bolig indvendig er trods alt ikke blot et spørgsmål om at smøre maling ud på væggene. Det kan sagtens være, at det bedste resultat opnår ved først at opsætte filt, eller måske endda fuldspartle væggene. Og her har en professionel maler altså bare et bedre og mere sikkert håndelag.

Find dit malerfirma i Nivå online

Du kan med fordel kontakte din lokale maler i Nivå via Malerkanonen før projektets begyndelse og få råd og vejledning til maling af boligen – læs mere på Malerkanonen.dk

More articles