Få hjælp til græsslåning med en smart robotplæneklipper

26 November 2020
Astrid Pedersen

editorial

Sætter du pris på en smuk og veltrimmet græsplæne, bruger du sikkert lang tid på at slå græs. Især i sommer halvåret, hvor sol og regn får græsset til at trives, er det nødvendigt at lægge sig i selen hvis man skal kunne følge med. Og så er det oplagt at overveje at anskaffe en robotplæneklipper.

Hvorfor investere i en robotplæneklipper?

En robotplæneklipper er en fin investering hvis du har bedre ting at lave i løbet af sommeren end at slå græs i flere timer hver uge. Med en moderne robotplæneklipper slipper du helt for den sure tjans med græsslåning og kan dermed bruge tiden på mere spændende og inspirerende projekter i din have – eller du kan bare slappe af og nyde duften af nyslået græs.

En robotplæneklipper anno 2020 kan indstilles til at slå græs mens du ikke er hjemme. Det betyder at du kan glæde dig over det smukke syn af en snorlige græsplæne når du kommer hjem fra arbejde.

Du behøver ikke at bekymre dig om hvorvidt din robotplæneklipper løber hjemmefra så længe du har sørget for at montere kanttråd til robotplæneklipper, enten oven over jorden eller nedfræset langs kanten af din græsplæne. På den måde undgår du samtidig at din robotplæneklipper ødelægger dine bede, eller drukner i din havedam.

Find de smarteste nye robotplæneklippere online

Der ud over er de seneste nye robotplæneklipper modeller forsynet med forskellige sensorer som gør at de nærmest kan tænke selv. En moderne robotplæneklipper er for eksempel udstyret med regn sensor som fortæller din robotplæneklipper at den skal indstille arbejdet når det begynder at regne – og først genoptage det når bygen er drevet over og græsset atter har rejst sig.

Hvis du leder efter en billig robotplæneklipper i god kvalitet kan du starte hos det online byggemarked 10-4 Byggecenter & Tømmerhandel – læs mere på 10-4.dk

More articles