Få hjælp til at hyre din nye tester eller Test Manager

25 April 2022
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Har du brug for en ny tester eller Test Manager, er du måske begyndt at se på, hvordan du kan rekruttere ham eller hende. Det er jo en større proces, hvor det er vigtigt, at du finder den helt rette kandidat. Det er derfor også noget, der kan ende med at tage en del tid for dig – tid, der går fra dit øvrige arbejde. 

Hvis du gerne vil have hjælp til at finde en ny tester eller en Test Manager, kan det være en god ide for dig, at du ser nærmere på accuro.dk. Det er et firma, der har stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at rekruttere de rette medarbejdere. De er derfor gode til at sætte sig ind i, hvad dine behov er, så de kan finde den helt rette kandidat til jobbet. Dermed bliver det udelukkende et plus at få hjælp til test og test management

Konsulentfirma, SAP

Freelancer, fastansat eller outsourcing

Gennem accuro.dk har du mulighed for at hyre nye testere og en ny Test Manager på flere forskellige måder. Det kan være, at du kun er interesseret i freelancere, der kommer og er med til projektet i den periode, som du har brug for det. 

Det kan også være, at dit behov er så stort, at du har brug for at have en tester eller Test Manager, der er fastansat i virksomheden. Endelig kan det selvfølgelig også være, at du slet ikke er interesseret i at have en tester eller Test Manager ansat i din virksomhed, men at du stadig har brug for funktionen, og at du derfor gerne vil have det outsourcet til nogle andre. Alt det kan accuro.dk hjælpe dig med.

Dermed kan du altså få opfyldt dine behov, lige meget hvad de måtte være, så du kan være sikker på, at du kan køre din virksomhed videre på den mest sikre og effektive måde. 

More articles