Få fikset mobilen med skærmskift i Hjørring!

12 January 2021
Anne-Mette Hansen

editorial

Er det blevet tid igen? Er din skærm endnu engang knust? Det er så ærgerligt, når det sker. Man står og skælder sig selv ud over ikke at have grebet den. Over at have været så uforsigtig. Over at have taget den med på byggepladsen. Eller at have brugt den i byen, da man havde fået lidt for meget at drikke. 

En smadret skærm på mobilen kan ske på mange måder. Det er vist lidt at en uskreven regel, at man aldrig blamer andre for det. Det kan ske for alle! Og heldigvis tager det et kun øjeblik at få skiftet skærmen. De fleste mobilreparatører gør det på 30-60 min.

Det kan dog nogle gange føles som en dyr affære at få skiftet skærm. Og det er faktisk langt billigere at passe på din mobil med forskelligt udstyr. Læs med her og få gode råd til, hvordan du undgår en smadret skærm.

Sådan undgår du en smadret mobilskærm

Hvordan undgår man at uheldet sker, og mobilskærmen bliver smadret ved et fald? Det kan du gøre på flere måder. Noget af det tilbehør du kan benytte, er:

– Panserglas – beskytter mobilens skærm. Da panserglasset smadres, i stedet for glasset, ved tab af mobilen.

– Cover – beskytter glasset på bagsiden af mobilen. I nogle tilfælde også selve skærmen, hvis coveret går op over kanten på forsiden af mobilen. 

– Flipcover / mobiltaske – beskytter hele mobilen, både skærm og bagside. 

Vælger du en af disse typer tilbehør, er du lidt bedre sikret, hvis du taber mobilen.

Find din mobilreparatør i Hjørring

Holder du til i det nordjyske? Hjørring er en større by, og du finder derfor naturligvis også flere mobilreparatører. Men hvilken skal du vælge?

De fleste udfører det sammen arbejde, og alle kan lave skærmskifte. Derfor kommer det ofte til at handle om tid, pris og beliggenhed. Hvor er nemmest for dig at tage hen, hvad er billigst og hvor går det hurtigst at få lavet skærmskift i Hjørring?

More articles