Få det bedste ud af den danske sommer med en helt eller delvist overdækket terrasse

27 February 2021
Astrid Pedersen

editorial

Den danske sommer er, som de fleste nok har erfaret, en drillesyg størrelse. Den ene dag brager solen ned fra en skyfri himmel. Og de næste mange dage – eller måske endda uger – står den på regn, blæst og mørke skyer.

Derfor vil du og din familie være bedst tjen med en terrasse som er forsynet med hel eller delvis overdækning. En overdækket terrasse kan tilbyde skygge for solen på de gode dage, og ly for regnen på de knap så gode. Og så kan I hygge på terrassen og nyde den friske luft også selv om vejret ikke arter sig helt perfekt.

Hvordan skal en overdækket terrasse se ud?

Bortset fra visse tekniske begrænsninger og standarder som skal overholdes er det faktisk kun fantasien der sætter grænser for udformning af en overdækket terrasse. Hvis du har en idé til hvordan din nye træterrasse skal se ud, og hvorledes den skal være disponeret i forhold til dit hus og din have, kan du altid få hjælp hos en dygtig, faglært tømrer til at gøre dine drømme til virkelighed.

Du kan for eksempel med stor fordel kontakte tømrermester Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS når du ønsker en visualisering af dine terrasse fantasier. Andreas la Cour har mange års erfaring inden for design og opførelse af unikke og spændende træterrasser, her under en del overdækkede af slagsen.

Med hjælp fra Andreas la Cour og Kun Terrasser ApS vil du kunne skabe nøjagtig den terrasse su og din familie ønsker jer. Og Andreas la Cour vil med sin faglige kunnen og håndværksmæssige tæft kunne få den nye terrasse til at passe perfekt til såvel huset som til haven og de øvrige omgivelser.

Du kan få masser af god overdækket terrasse inspiration hos Kun Terrasser ApS i firmaets billedgalleri på hjemmesiden kun-terrasser.dk.

More articles