Du kan lease din varmepumpe på Sjælland

01 November 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af at skulle betale det hvide ud af øjnene for opvarmning af dit og din families hus? Så bør du tage et kig på jeres varme forbrug. Sandsynligvis vil der være penge at spare ved at forbedre husets isolering.

Du kan med fordel efterisolere husets tag og ydermure, og skifte til energi ruder. Og vil du virkelig rykke både økonomisk og på det klimamæssige område skifter du dit gamle olie, gas eller pille fyr ud med en moderne luft til vand varmepumpe.

Hvor kan jeg købe en varmepumpe på Sjælland?

Hvis du er bosat på Sjælland er det nærliggende at finde en god forhandler af varmepumper tæt på dig, som også kan hjælpe dig med at montere og installere den nye varmepumpe.

En anden mulighed er at lease din nye luft til vand varmepumpe på abonnementlignende vilkår. Dette er oplagt hvis du ikke ønsker at skulle erlægge et større beløb til dækning af udgifter i forbindelse med indkøb og montering af luft til vand varmepumpe.

Når du leaser din varmepumpe i stedet for at købe den selv slipper du med et mindre beløb. Og for en beskeden månedlig ydelse er du fuldt dækket ind hvad angår servicering og reparation af din luft til vand varmepumpe.

Nærvarme Danmark A/S – varmepumpe på abonnement

Du kan med stor fordel kontakte det danske varmepumpe firma Nærvarme Danmark A/S som kan tilbyde dig billig leasing af varmepumpe. Hos Nærvarme Danmark A/S kan du samtidig få den mest kvalificerede rådgivning angående valg af luft til vand varmepumpe således at du er sikker på at vælge den rette varmepumpe fra starten.

Når du leaser en luf til vand varmepumpe gennem Nærvarme Danmark A/S indgår service og eventuelle fremtidige reparationer og udskiftninger i prisen.

Du kan læse mere, og kontakte Nærvarme Danmark A/S direkte via virksomhedens hjemmeside naervarme.dk

More articles