Din Mandeportal har altid åben!

29 March 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvor plejede I gutter at mødes før i tiden?

Det kunne være alt fra, at I måske havde en bådklub, eller i havde et sted, hvor I ordnede motorcykler sammen, som I derefter tog ud at køre på.

I de tider, hvor man ikke kunne være udenfor, så tog man måske på bar, til indendørskoncert eller noget tilsvarende, og med tiden fandt man ud af, at det faktisk kunne være smart at have ens egen lille slyngelklub, hvor man mødtes sammen og havde det sjovt.

Så kunne den “forening” jo være hjemme hos den ene, hvor man satte en hjemmebar på, opstillede et billardbord, en dartskive, og hvad der ellers hører til sådan en mandeklub.

For selvom der ikke officielt ikke er adgang for damer, så er der enighed om, at man helst vil mødes som mænd her og snakke om de ting, som der ikke angår konen, kæresten eller elskeren derhjemme.

mandeportal

Du møder aldrig en lukket dør hos Mandeportalen

Det var jo en smart måde at spare penge på, og så skulle man heller ikke ud i byen.

Men samtidig kan der jo heller ikke være åben dør hos den, hvor mandeklubben er; så hvis man lige har lyst til at slappe af i ens frirum midt om natten, så er der ikke den mulighed.

Eller man har måske ikke mulighed for at komme ud af ens eget hjem en dag, fordi man er syg, men man savner den mandlige hygge og mandehørm.

Så er det godt, at der eksisterer sådan et sted som en mandeside, der bærer navnet Mandeportalen, hvor man kan få det fix, som man ellers søger ude i det virkelige liv, men som man ikke altid kan komme til.

Så kommer underholdningen til en, hvorfor man ikke behøver gøre den store indsats for at have det sjovt.

More articles