Dette skal du vide om rynkebehandling

28 januar 2022
Cecilie Mortensen

editorial

Hvis der er en type behandling, som er blevet mere og mere populær, så er der rynkebehandling. Derfor ser du også, hvordan der er klinikker i hele landet, som kan hjælpe dig, der gerne vil mindske dine rynker, uanset hvor ung eller gammel du måtte være. 

Der er flere ting, som kan være gode at vide om rynkebehandling. Dem kommer vi selvfølgelig omkring her, så du er bedre klædt på, hvis du vil booke en tid. 

Værd at vide om rynkebehandling 

Få mindsket dine rynker på en Cool Wave klinik 

Lige når det kommer til rynkebehandlinger, så kan du henvende dig til en Cool Wave klinik for at gøre dem mindre synlige. På en klinik som denne kan der arbejdes med AWT (Acoustic Wave Therapy/Shockwave), som kan gå ind og arbejde med de aldringstegn, du ønsker er mindske. 

shockwave behandling

Du kan mindske dine ønsker uden botox 

Selvom langt de fleste sikkert forbinder rynkebehandling med botox, så behøver det langt fra at være sådan. Hvis du f.eks. ikke foretrækker at få sprøjtet ting under huden, så er der god grund til at vælge Acoustic Wave Therapy/Shockwave. 

Denne type behandling kan desuden også hjælpe dig, som vil af med cellulite, dobbelthage, strækmærker, løs hus med mere. Mulighederne er altså mange. 

Der er god hjælp at hente i København 

Hvis du er bosat i København, så er der god hjælp at hente i denne del af landet. Du kan derfor også sætte dig foran en computer eller med en telefon og søge efter lokale klinikker, som kan hjælpe med dine rynker. Samtidig kan du også danne dig et overblik over, hvordan priserne for de forskellige behandlinger ligger, og hvornår du kan forvente et resultat af behandlingen du får. 

I din kontakt til forskellige klinikker kan du også se, hvornår du kan få en tid: https://coolwaveclinic.dk/ 

Flere Nyheder