Det kan være svært at vælge blandt en stor buffet

26 February 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man sidder og venter i spænding, hvornår man får lov til at komme op til buffeten, for man er ved at være godt sulten.

Til selskabet her bliver man sendt op efter, hvilket bord man sidder ved, og du håber på, du sidder ved et af de borde, hvor man får lov at komme op først.

Hvis man er blandt de sidste, så kan man bare sidde og se de andre komme ned og begynde på deres mad, som er mest varm, og de har sikkert også taget de bedste stykker af al maden!

Men det positive er dog, at man kan nå at orientere sig lidt, hvad der er af mad deroppe, hvis man ikke nåede at se det inden da, eller buffeten først kom op, efter man havde sat sig.

For hvis man er blandt de første, så skal man orientere sig hurtigt, hvad der er, hvad man kan lide, hvad man ikke kan lide; hvad man skal prøve, og hvad man skal tage næste gang – hvis der er mere!

buffet

Brug hverken for meget eller for lidt tid ved buffeten

Hvis buffeten stammer fra https://www.xn--kbmandenskkken-qqbj.dk/vi-tilbyder#buffet , så kan man godt forjage sig med at få nok mad på tallerken, så den næsten bugner over.

Men det er ikke god stil at tage så meget på samme tid, så der må man bare satse på, at der er nok, når man går op anden gang (ellers må man bare prøve at spise hurtigt med første omgang).

Man kan også føle sig forjaget til at øse op hurtigt, så man taber bestik med videre og plasker rundt med maden, fordi man er nervøs, da der står andre folk bag en og venter på, at man bliver færdig, fordi det er dårlig stil at springe over i køen.

Men du skal trods alt nok få noget at spise, og med tiden bliver man øvet ved sådan en buffet.

More articles