Det kan være svært at finde den korrekte dør

10 November 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du har måske oplevet det dør, at du skal på besøg hos en, der bor i et lejlighedskompleks af de helst store, hvor der er mange etager og lange gange med lejligheder, hvor de ser ens ud udefra med de samme døre, som man selvfølgelig har valgt at købe fra Klarwindows.co.uk.

Man har fået anvisninger til, hvad det er for en etage, man skal besøge, men gangene er lange, og man kan bare se, at alle døre ser ens ud, fordi beboerne ikke har gjort noget specielt ud af deres dørpartier, så de ligner alle sammen hinanden.

Så kan man prøve at gå efter numrene eller navne på dem, men de kan være skallet af eller falmet så meget, at de ikke er til at se.

Måske er de endda ikke blevet sat op endnu, man er midt i en udskiftning, din ven er lige flyttet ind, så man har ikke sat nyt navn på og så videre.

image

Få genkendt den dør

Som beboer i den forbindelse kan det godt svare sig, at man sætter noget på døren, som gør, at man kan genkende den fra de andre.

Det behøver jo ikke være noget permanent såsom maling, som man formentlig heller ikke må male på, men man kan hænge noget pynt op, som der ikke er så dyrt, hvis det nu skulle blive stjålet.

Så kan man sige til dem, der skal på besøg hos en, hvad de skal gå efter, når de ringer til en, også selvom der måske bare er tale om et bud, der skal lavere en pakke.

Med tiden vil gengangerne af de besøgende hurtigt kunne finde frem til, hvor du bor uden anvisninger, men derfor bør man stadig lade pynten hænge, til når der kommer ny besøgende, der skal finde frem til, hvad det er for en dør, man skal vælge.

More articles