Den indramning skal helst sidde i skabet

04 February 2022
Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Det kan komme til at tage lang tid, hvis du render rundt til loppemarkedet for at finde den rette ramme, der skal passe til det, som du skal have indrammet.

Det behøver sådan set ikke være en plakat eller et billede, som der nok er det mest klassiske, man ser indrammet, fordi det kan også være et forstørret foto, nogle LP’er, en CD eller måske en udstoppet edderkop eller en fodboldtrøje.

Sådan en gammel ramme har det nok også med at gå i stykker, selvom den kan have personlighed og patina i kraft af sin alder.

Det er ikke værd at forsøge at gøre et kup her, for hvis du skal have indrammet noget perfekt, så skal du have indramningen lavet til at passe og ikke omvendt.

Sådan noget kan du få lavet i form af indramning i Hellerup, hvor man kan skabe lige den indramning, som du har brug for.

indramning

Kreationen af den egnede indramning til din sag

Du bliver formentlig overrasket over, hvordan man kan skabe indramning af forskellige materialer, og hvordan man kan få det til at passe med lige det, som du ønsker indrammet.

Her kan man sørge for, at der er lidt luft i kanterne, men man kan også få det til at passe lige til mindste millimeter, så der ikke er noget at løbe med i siderne.

Stilen kan også tilpasses, så der er en sammenhængskraft med det, som der skal indrammes, så det ender med at ligne et helt kunstværk i sig selv, hvor man har tænkt indramningen med i det samlede udtryk – hvilket man så også har.

Er det noget, som man har meget kært, der skal indrammes, så er det jo også værd at bruge de penge på det, da det fortjener den bedste løsning hertil, så det kan komme til sin ret og være beskyttet.

More articles