Brugte biler i top kvalitet – find dem online

03 August 2019
Astrid Pedersen

editorial

Din næste bil behøver ikke nødvendigvis at være en fabriksny én af slagsen. Måske er du betænkelig ved at købe brugte biler. Mange mennesker tror fejlagtigt, at der er en alt for stor risko forbundet dermed, og at man automatisk vil ende med en gammel spand, som falder fra hindanden inden for få måneder efter anskaffelsen. Men sådan behøver det slet ikke at forholde sig.

Nu om stunder tilhører brugte biler i Danmark en helt anden liga, end de gjorde for blot tyve år siden. Flere og flere bilejere og virksomheder skifter deres bilpark ud, inden bilerne er fyldt fem år. Dette betyder, at de biler, du så i tv reklamerne for fem år siden – og måske endda overvejede at købe – nu kan erhverves til en brøkdel af nyprisen. En ny bil er nemlig utroligt dyr i anskaffelse, ikke mindst på grund af de mange skyhøje skatter og afgifter, som pålægges nye biler. Og da bilen taber det meste af sin værdi i løbet af de første tre år, kan du således få rigtig meget mere bil for pengene, hvis du vælger at din næste bil skal være brugt.

Find din nye, brugte bil på online bilportal for forhandlere

Det er dog vigtigt at holde sig for øje, at der stadig er en vis risiko ved blot at gå ud på det grå marked og købe en brugt bil. Hvis du der imod vælger at købe din nye, brugte bil hos en autoriseret brugtvogns forhandler, har du garanti for at pris og kvalitet står mål med hinanden. Når du køber en bil gennem en af de mange brugtvogns forhandlere i Danmark, kan du være sikker på, at bilen har fået en korrekt vurdering, og gennemgået et grundigt gennemsyn.

Du finder annoncer for brugte biler hos danske forhandlere på Biltorvet.dk.

More articles