Billige brugte biler – find dem online

11 October 2019
Astrid Pedersen

editorial

Er familien vokset ud af den gamle bil, eller er der opstået behov for en familieforøgelse i garagen? Så er du sikkert allerede begravet i flotte, glittede brochurer fra diverse bil forhandlere. Det er nemlig altid sjovt og spændende at købe ny bil. Man får lov at opleve fornemmelsen af at sætte sig ind i et spritnyt køretøj og mærke fornemmelsen af nyt indtræk samt nye dæk mod kørebanen.

Duften af ny bil er ganske uforlignelig – og det samme er de mange spændende features, som følger med bilen, eller som kan tilkøbes som ekstra udstyr. Og det ved forhandleren selvfølgelig godt, hvorfor han vil gøre alt, hvad der står i hans magt for at sælge dig drømmebilen. Men her skal du tænke dig om en ekstra gang – for det at købe en ny bil er ikke forbundet med nogen helt ubetydelig økonomisk udskrivning.

Få mere bil for pengene med en brugt bil

Sagt på en anden måde: Nye biler er utroligt dyre. Dette skyldes ikke mindst de mange afgifter, som pålægges nye biler, og som pumper priserne op i et ganske urealistisk leje. Du vil sandsynligvis ikke kunne anskaffe dig en ny bil uden at optage et lån. Og da bilen vil tabe det meste af sin nyværdi inden for de første år, vil du ikke kunne få det samme for bilen ved et salg, som du gav for den fra ny.

Derfor kan det godt betale sig at købe en brugt bil, som allerede har fundet sig et fornuftigt økonomisk leje, og som stadig har mange år og kilometer i sig. Sådan én kan du finde hos en af landets mange brugtvogns forhandlere – og orker du ikke at skulle besøge alle forhandlere i dit nærområde, kan du finde de mange annoncer for brugte biler til salg på https://www.biltorvet.dk/ 

 

More articles