Bestil tid til behandling hos akupunktør i Valby

04 August 2022
admin

editorial

Har du allergi eller astma, gigt, overfølsomhed, spændinger i kroppen, kroniske smerter eller Horton-hovedpine? Du søger sikkert efter en behandling, der er både skånsom og vellykket, hvis dette beskriver dig.

Du får måske ikke gavn af rutinemæssig vestlig medicin eller traditionelle behandlinger. Akupunktur kan være det perfekte alternativ for dig, da det har så mange fordele i forhold til konventionel vestlig medicin. Du kan lære mere om akupunktur og dens fordele i afsnittene nedenfor.

Hvad indebærer akupunktur?

Akupunktur indebærer, at der sættes fine nåle ind i bestemte punkter på kroppen. Disse punkter er placeret på energibaner kaldet meridianer. Der findes 14 hovedmeridianer, hvoraf 12 svarer til de indre organer. De to andre har at gøre med energistrømmen omkring hovedet og nakken. Der er i alt 361 akupunkturpunkter på disse meridianer.

Nålene indføres normalt i huden i en dybde på mellem 0,25 og 0,50 tommer (0.64-0,13 cm). Nålene bliver derefter siddende i mellem 15 og 30 minutter.

Akupunktør Valby

Under en akupunkturbehandling kan du føle en let prikkende fornemmelse eller en mat smerte, når nålene sættes ind. Dette er helt normalt og følges ofte af en følelse af dyb afslapning.

Hvilke tilstande kan behandles med akupunktur?

Akupunktur er blevet brugt til at behandle en lang række fysiske og psykiske lidelser i tusindvis af år. I de senere år er det blevet mere og mere populært som behandling af tilstande som f.eks:

– Allergier

– Astma

– Gigt

– Depression

– Hovedpine (herunder spændingshovedpine og migræne)

– Søvnløshed

– Menstruationssmerter

Kan alle få akupunktur behandling?

En af de gode ting ved akupunktur er, at det er en meget skånsom behandlingsform med få bivirkninger. Denne behandlingsform er derfor velegnet til både unge og gamle samt mennesker med lidelser som ikke kan behandles på konventionel vis.

Akupunktur er også en meget alsidig behandlingsform. Den kan bruges til at behandle både fysiske og psykiske lidelser. Desuden kan den bruges til at forebygge sygdomme og fremme velvære.

Hvis du vil prøve akupunktur, kan du bestille tid online på aku-punkturklinik.dk.

 

More articles