Bestil en måltidskasse med superlækre retter

08 July 2021
Astrid Pedersen

editorial

Går du i tanker om at bestille et abonnement på en måltidskasse? Så handler det om at vælge den rette af slagsen. Læs med her og lær mere om måltidskasser.

Kokkens Grønne Kasse – den vegetariske måltidskasse

Hvis du og din familie gerne vil leve lidt grønnere i hverdagen kan I med fordel vælge Kokkens Grønne Kasse. Kokkens Grønne Kasse er Kokkens Hverdagsmads vegetariske måltidskasse.

I Kokkens Grønne Kasse finder du ingredienser til retter som kan fremstilles uden kød. Det drejer sig fortrinsvis om grøntsager, rodfrugter, bælgfrugter og salat.

Du vil kunne få den bedste inspiration til de vegetariske retter som skal understøtte familiens sunde og grønne livsstil gennem det medfølgende opskrift hæfte. Og du kan selvfølgelig selv vælge om familien skal spise vegetarisk tre eller fire dage i løbet af ugen.

Kokkens Familiekasse – standard måltidskassen fra Kokkens Hverdagsmad

Vil du gerne forsynes med økologisk kød til tilberedning af familiens måltider er det Kokkens Familiekasse du skal bestille. I Kokkens Familiekasse kassen finder du alt hvad du skal bruge for at tilberede sunde og nærende måltider til hele familien tre eller fire aftener om ugen.

Når du vælger måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad vil du, uanset om der er tale om Kokkens Grønne Kasse eller Kokkens Familiekasse, kunne spare megen tid i køkkenet. Meget af tilbehøret til de forskellige menuer, for eksempel saucer, dips og dressinger, er nemlig fremstillet på forhånd. Farsen til kødboller, frikadeller, krebinetter og hakkebøffer er formet på forhånd. Og alle råvarer er inddelt på en måde som gør det nemt at se hvad der hører til hvilket måltid.

Du vil således kunne klare madlavningen på under en halv time. Og da maden er så nemt at tilberede kan du med stor fordel invitere børnene med i køkkenet.

Find de lækre måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad på kokkenshverdagsmad.dk.

More articles