Beskyt din omverden med mundbind

10 August 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er du først blevet smittet med en virus som for eksempel influenza eller forkølelse, eller forårsager en bakterie lungebetændelse eller halsonde? Så bør du faktisk holde dig hjemme, så længe du er syg. Og er du nødt til at gå ud bør du iføre dig et mundbind mod smitte.

Hvor finder jeg de bedste mundbind online?

I perioder med stor udbredelse af snue eller influenza kan det godt være svært at finde mundbind på apoteket eller hos materialisten. De fysiske butikker kan godt have rigtig svært ved at følge med efterspørgslen – og så må du gå forgæves. Hvis du ønsker at købe billige mundbind med kort leveringstid kan du med fordel tjekke Testsmart. Testsmart er en online shop som sælger diverse tests til hjemmebrug samt værnemidler til personlig anvendelse – her under de smarte tre lags mundbind til engangs brug.

Testsmart er godkendt af Lægemiddelstyrelsen til at forhandle disse produkter. Når du køber mundbind online hos Testsmart er du således sikker på at få den ægte vare. Testsmart mundbind er CE mærkede efter standarden EN 14683:2019 hvilket betyder at de er godkendt til medicinsk anvendelse. De tynde tre lags mundbind har en lav vejrtræknings modstand og en høj filtrerings kapacitet hvilket gør dem særligt velegnede til daglig brug. Du kan med andre ord sagtens bære dit mundbind al den stund du er ude af huset uden at det bliver ulækkert eller ubehageligt at have på.

Mundbind til personlig brug er til engangs anvendelse hvilket vil sige at du skal smide dit mundbind ud så snart du har brugt det. Derfor er du nok interesseret i billige mundbind så at du kan lagerføre dem. Hos Testsmart kommer stykprisen på mundbind helt ned under syv kroner hvis du køber 100 mundbind ad gangen.

Du kan se og bestille de smarte engangs mundbind på Testsmart.dk

More articles