Bedre udeliv med en overdækket terrasse

27 February 2021
Astrid Pedersen

editorial

Overvejer du og din familie at tilbringe sommeren 2021 på den hjemlige matrikel? Så bør du læse med i det følgende.

Berig din ejendom med en lækker træterrasse

Hvis du virkelig vil flytte nålen og gøre familiens staycation til noget ganske særligt kan du med fordel lade en rummelig træterrasse opføre i haven.

Med en træterrasse har du en naturlig overgang mellem hus og have – og et solidt fundament under såvel møbler som havegrill når familiens måltider skal nydes under åben himmel. Og ønsker du for alvor at sætte trumf på værdi forøgelsen af din ejendom kan du vælge at lade dele af din nye træterrasse være overdækket.

Hvorfor vælge en overdækket terrasse?

Der er mange gode grunde til at vælge en helt eller delvist overdækket terrasse. Selv om overdækningen vil stjæle lidt sol lys fra trædækket vil du hurtigt opdage at dette kan være vældig rart i løbet af dagen når det bliver nærmest uudholdeligt at befinde sig lige under den bagende sol.

Ligeledes kan det være en kæmpe fordel med overdækning af dele af din træterrasse på de dage hvor vejret ikke arter sig helt perfekt. Med en overdækket terrasse vil du og din familie kunne nyde udelivet i langt større omfang end hvis der ikke var nogen overdækning. Og med en smart terrasse varmer vil den overdækkede træterrasse kunne bruges i mange flere måneder end blot i sommer halvåret.

Kan jeg selv bygge en overdækket terrasse?

En overdækket terrasse tæller i mange tilfælde som en tilbygning. Det betyder at der skal søges særlig tilladelse til at lade den opføre. Samtidig stilles der strenge krav til sikkerheden omkring en overdækket terrasse konstruktion. Og derfor bør du overlade design og opførelse af en overdækket terrasse til fagkundskaben.

Du kan få hjælp til opførelse af en overdækket terrasse hos Kun Terrasser ApS – læs mere på https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse.

More articles