Transportmiddel til alle aldre

06 January 2021
Johanne Hansen
image

editorial

Den nyeste trend 

Hvis du ikke selv var klar over det, er el-løbehjulet hunderede procent kommet for at blive. Det er en smart måde at fragte sig selv omkring på og især i København er elløbehjulet de seneste par år blevet en kæmpe dille. 

Du kan altid læse mere om de forskellige modeller lige her på https://www.ude-leg.dk/69-el-lobehjul, men guiden for neden vil også give dig et hurtigt overblik, hvilke forskellige modeller der findes. 

Fælles for alle elløbehjul er at de passer til alle aldre. Der er sindssygt mange mindre børn, som synes der er skægt at blive fragtet rundt på noget elektrisk, fremfor en kedelig cykel, der selv skal trykke derudaf på. 

Omvendt er elløbehjulet også blevet et fantastisk transportmiddel, for folk som døjer med forskellige skavanker, og derfor ikke kan transportere sig med andet end elektriske køretøjer. På den måde kommer de let omkring og får den friske luft, som en bil ikke kan klare. 

De forskellige former for el-løbehjul

Først og fremmest er der de “små” løbehjul på enten 120 W eller 250 W, som betegner hvor hurtigt løbehjulet kan køre. 

Dette løbehjul kan du fåes op til et tonsvis af farver afhængig af, hvad der lige passer forbrugeren bedst. Dette løbehjul er smart til et barn, da det ikke kommer op og kører et vis antal kilometer i timen, der kan virke af lidt meget for et barn. Det vil derfor være lettere for barnet at kunne styre det og kontrollere elløbehjulet.

Dernæst findes der de lidt hurtigere løbehjul på omkring 1000 W eller 1300 W. Fælles for dem er, at de kan køre lynende hurtigt og derfor er de gode til den voksne pendler, som skal fra A til B. De fragter dig med lynets hast, og du kan følge med i trafikken, uden at andre synes du er irriterende og kører langsomt.

More articles