Vær en feinschmecker med din E juice

26 april 2019
Anders Lundtang Hansen
Vær en feinschmecker med din E juice

Efter du har læst denne artikel, og du måske beretter indholdet for andre eller ligefrem tager det til dig, så skal du nok være forberedt på, at hvor du måske opfatter dig selv som en efterfølgende connaisseur, så ser andre måske på dig som en ren hipster.

Men hvad betyder det, når det handler om, at man skal have det bedst med sig selv, så må andre tænke, hvad de vil – men nu er du advaret! 

Vi skal nemlig tale om det, at man kan sammensætte ens egen Billig e juice, hvor man enten kan købe forskellige sortimenter og lave dem efter foreskrifterne, eller man kan eksperimentere sig frem og se, om man kan skabe en ud fra de remedier, man netop har købt.

Det er måske ikke den almindelige fremgangsmetode, og nogle firmaer vil måske ikke opfordre dig til, at du gør det med din e-juice til din e-cigaret, men det kan hænge sammen med, at de ønsker at have monopol på at fremstille e-juice og helst ikke ser, at du kommer frem til en god idé, du kan sælge videre eller fremstille selv.

Som regel køber man jo de e-juicer, som de skal være, og så gør man ikke mere ved dem end at nyde dem, men prøv at sammenlign det med, at du blandet lidt Coca Cola sammen med noget Fanta.

Det er jo ikke forbudt, men det er måske ikke noget, som firmaet skriver op stort om, selvom de har samme bagmænd.

Så længe du følger foreskrifterne, så kan det ikke gå helt galt.

Og her kommer connaisseur-delen ind i billedet.

For det er nu, du skal til at lege en ren kok og vide, hvilke forskellige ingredienser, der går godt sammen, så du får skabt noget, der er spændende at dampe på og ikke smager fælt.

Der findes nemlig mange former for e-juice, og der kommer stadigvæk flere til, så blandingsmulighederne er mange! 

Flere Nyheder