Vælg den rette gulvsliber i Skødstrup

08 January 2020
Camilla Skøtt

editorial

Flotte gulve er alfa og omega for et indbydende hjem, og heldigvis kan mange trægulve sættes i stand med en gulvafslibning. Men hvordan vælger du den rigtige virksomhed til at stå for arbejdet? Læs med, og få gode råd med på vejen.

Uanset hvor i landet du bor og hvilken opgave, du skal have løst, så er det svært at vælge den rigtige virksomhed til at varetage den. Det gælder også for dig, der leder efter en gulvsliber i Skødstrup – men det er der råd for. Vi har samlet tre konkrete tips, du med fordel kan bruge, inden du takker ja til et tilbud.

1) Pris eller kvalitet?

For det første skal du overveje, om prisen er vigtigere end kvaliteten. De to ting hænger uløseligt sammen, og hvis du udelukkende går efter det billigste tilbud, risikerer du, at det bliver synligt i resultatet – og yderligere at gulvet skal slibes igen allerede efter 1-2 år.

2) Seriøs virksomhed?

Der er forskel på priserne fra virksomhed til virksomhed, og der er også forskel på, hvor seriøst en gulvmand tager opgaven. Hvis du ringer for at indhente et tilbud og bliver spist af med en standardpris pr. kvadratmeter, så skal dine alarmklokker begynde at ringe. Det er nemlig stort set umuligt for en gulvsliber at give en pris uden at se gulvet først – i hvert fald bør I have talt grundigt om opgaven, gulvenes stand og dine ønsker til efterbehandling, inden du får en pris.

3) Andres erfaringer?

Der er en grund til, at Trustpilot er blevet så populær en tjeneste; det er ganske enkelt, fordi det er et eminent sted at tjekke andres erfaringer ud. Har du fundet en virksomhed, du gerne vil bruge til din gulvafslibning, så undersøg, om andre har gode erfaringer med den. Selvfølgelig kan der være utilfredse kunder i blandt, så hold fokus på helheden – er den god, kan du jo tage chancen.

More articles