Vælg de rette vinduer og døre – og find dem online

02 juni 2021
Astrid Pedersen

Du bør aldrig overlade udvælgelsen af nye vinduer og døre til dit hus til tilfældighederne. Vinduer og døre er vigtige elementer når det handler om boligens samlede udtryk.

Står du således for at skulle renovere facaden i din bolig eller måske opføre en tilbygning bør du sikre dig at der er en rød tråd i valget af vinduer og døre. Dette gælder såvel farver som form og design. Og så bør du selvfølgelig udelukkende vælge vinduer og døre af en vis kvalitet.

Hvilke typer vinduer skal jeg vælge til mit hus?

Der er mange muligheder når det kommer til valg af vinduer til huset. Du bør først og fremmest sørge for at dine nye vinduer passer til husets stil og udtryk. Selv om du måske synes at de fine små bondehus vinduer med deres romantiske sprosser er vældig søde passer sådan nogle ikke til et moderne typehus eller parcelhus.

Her vil det give mere mening af vælge vinduer som passer i stilen fra tresserne eller halvfjerdserne, for eksempel de mere enkle top betjente vinduer. Og du vil sagtens kunne variere disse vinduer med smarte kombinations vinduer i rum så som køkken badeværelse og bryggers.

Omvendt er det rigtig synd at skrotte flerfags vinduerne i mere traditionelle huse til fordel for store panorama ruder eller de før nævnte enkeltfags vinduer. Her bør du holde fast i traditionen og vælge sprossede vinduer. Er stilen ikke til bondehus vinduer kan du for eksempel vælge dannebrogs vinduer eller Frederiksberg vinduer.

Alle disse vinduer fås i tidssvarende versioner hvor selve designet er som i gamle dage men hvor ruderne består af moderne flerlags glas som både lyddæmper og isolerer.

Hvor finder jeg de bedste vinduer og døre online?

Ønsker du at bestille vinduer og døre online, eventuelt efter mål, kan du gøre dette på hjemmesiden klarvinduer/dore.

Flere Nyheder