Styrk dine kompetencer med et SQL Server kursus

14 April 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er du job søgende inden for felter så som system administration, it support eller technical operations i virksomheder? Vil du gerne arbejde med digital infrastruktur og være med til at gøre virksomheden skarpere når det gælder deres interne systemer og applikationer – og ønsker du at øge dine chancer for ansættelse gennem kompetence udvikling? Så kunne et lærerigt og kvalificerende kursus i Microsoft SQL server måske være noget for dig.

Hvad bruger man Microsoft SQL server til?

Microsoft SQL server anvendes i virksomheder, som benytter sig af relationelle databaser til opbevaring og håndtering af data. Selve systemet er designet specielt med henblik på styring af databasen og til at gemme og hente information derfra.

Microsoft SQL server understøtter flere Business Intelligence operationer og arbejder problemfrit sammen med applikationer så som Microsoft Power BI. Du kan også anvende Microsoft SQL server i forbindelse med analytiske operationer og diverse transaktions behandlinger.

Microsoft SQL server har mange anvendelser i det moderne erhvervsliv, afhængig af den enkelte organisations type, størrelse og behov. Det kan for eksempel være, at virksomheden opbevarer følsomme person oplysninger i form af kunde information (for eksempel kreditkort oplysninger, personnummer og lignende).

Her kan Microsoft SQL server tilbyde øget sikkerhed i forhold til såvel lagring som transaktion og distribution, således at virksomheden holder sig på den rette side af persondata forordningen. Deling og opbevaring foregår nemlig under iagttagelse af højst mulig sikkerhed og kryptering, hvilket er med til at gøre Microsoft SQL server til et markeds ledende produkt inden for sit felt

Hvor kan jeg lære mere om Microsoft SQL server?

Hvis du således ønsker at tilmelde dig et Microsoft SQL server kursus med henblik på at udvide dit kendskab til dette system, kan du finde et bredt udvalg af Microsoft SQL server kurser på flere niveauer hos den danske kursus udbyder 4D – se dem alle på 4d.dk

More articles