Spar penge på at udskifte din iPhone x skærm selv

26 July 2021
Silje Hansen

Apple er et af de mest populære brands, når det kommer til at udvikle smartphones. Her er iPhone en af de mest sælgende telefoner over de seneste 10 år. En iPhone er blevet populær på grund af det eksklusive design, det lukkede system Apple har udviklet samt de kvalitetshøje materialer.

Hvis du kigger dig rundt i bybilledet, vil du nemt kunne spotte et par iPhones, da det er langt de fleste danskers foretrukne smartphone. Her er der som regel kø og rift om de nyeste iPhones, når de kommer på markedet.

iPhones er dog ikke billige. Hvis din iPhone derfor går i stykker eller fejl, så er det som oftest billigst at få repareret din iPhone frem for at købe en ny. Derfor vælger de fleste denne løsning for at spare penge. 

Her kan du vælge enten at kontakte en mobilreparatør eller gøre det selv. Der er visse reparationsopgaver som du selv kan løse og nogle som kun professionelle fagfolk kan klare. Hvis du er kommet til at tabe din telefon og skærmen er gået i stykker, er det noget du godt ville kunne lave selv.

Hvilken iPhone X skærm skal du vælge?

Hvis du er på jagt efter at købe en iPhone X skærm som reservedele, skal du være opmærksom på, at der kan være store forskelle i kvaliteten på skærmene. Her kan holdbarheden også variere en del på de uoriginale produkter.

Det er derfor en god ide at gå ind og kigge på de anmeldelser der er lavet til de forskellige skærme. Det giver en god indikation på, hvad du kan forvente af kvaliteten til prisen.

Hvor kan du købe billige reservedele til en iPhone X?

Er du i tvivl om, hvor du kan købe en billig iPhone x skærm eller andre reservedele, kan vi anbefale dig at besøge phone-parts.dk.

More articles