Sløjfning af boring – hvornår skal det laves?

17 maj 2021
Cecilie Mortensen

editorial

Hvis sløjfning af boringer er et område, du ikke kender ret meget til, så er du heldigvis landet det rette sted. I denne artikel forsøger vi nemlig at gøre dig klogere på, hvornår sløjfninger skal udføres. 

Hvornår er sløjfning af boring et must? 

Når der laves diverse boringer, såsom boringer hvor vandkvaliteten skal undersøges i et område, så er det alfa og omega, at boringen efterfølges af en sløjfning. Når en boring sløjfes, så vil det nemlig sige, at der lukkes godt af, så risikoen for forurening kan minimeres så meget som muligt. 

Sløjfning af boring har derfor til formål at forhindre, at grundvandet potentielt forurenes. 

Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse, men sløjfning af boring er naturligvis kun noget, som bør laves et af professionelt firma. Det kræver nemlig solid erfaring, viden omkring boringer, viden omkring den sikkerhed der skal være omkring boringer, og så kræver det det rette udstyr til sløjfningen. Alt dette er heldigvis noget du kan hyre hjælp til, så arbejdet kan udføres korrekt. 

Hvem skal du kontakte ift. sløjfning af boring? 

Til dit held så findes der forskellige firmaer, som kan hjælpe dig i mål med sløjfning af en boring. Til en start kan du søge efter firmaer, som er specialister, når det kommer til brøndboringer og ikke mindst totalløsninger som er rettet mod vandværker. Firmaer der beskæftiger sig med dette vil nemlig helt sikkert kunne hjælpe dig godt i mål. 

Hvis du kunne tænke dig at få navnet på et firma, du kan række ud til, så start gerne med A. Højfeldt. A. Højfeldt er en erfaren spiller på markedet, og du kan forvente, at du får udført det bedst mulige arbejde, når du indgår et samarbejde med netop dette firma. Du kan også læse mere om deres arbejde og erfaring her. 

Flere Nyheder