Skal man selv slibe sine gulve?

20 January 2020
Cecilie Mortensen

editorial

Som boligejer er der løbende mange ting, som kræver en del vedligeholdelse. Nogle af tingene kan man snildt klare selv, hvorimod man i andre tilfælde skal hyre professionel hjælp. Når det kommer til ens trægulve, så er spørgsmål dog, er dette noget, man selv kan gøre? 

Det korte svar er naturligvis, ja – men – hvis man vel og mærke har den rette erfaring til det. Det lange svar er nemlig, at det kan blive en dyr fornøjelse, hvis man ikke får slebet gulvene korrekt. Det er naturligvis muligt, at man kan komme til at beskadige gulvet, når det slibes. Og her skal man være opmærksom på, at nogle skader ikke er til at ændre – med mindre man får et helt nyt trægulv. Det kan også betyde, at det kan ende med at blive dyrere, end hvis man havde hyret professionel hjælp til en start. Der kan derfor være god grund til at hyre en gulvsliber, som arbejder med det til daglig.  

Med en erfaren og professionel gulvsliber er du sikker på, at opgaven er i sikre hænder. Det betyder også, at du kan forvente et arbejde, der er udført korrekt. På den måde kan du også få et gulv, som kan holde sig flot i mange år frem. En del af gulvafslibningsprocessen er nemlig også, at man efterbehandler det på korrekt vis bagefter. Her er man nemlig med til at styrke gulvet ift. dets holdbarhed overfor slitage m.m.

Få slebet dine gulve i Tilst

Hvis du søger en gulvsliber i Tilst, så er der god grund til at kontakte Gulvkanonen. De ved om nogen, hvordan man udfører et grundigt og flot stykke arbejde, som du kan nyde godt af i mange år frem. For et gulv er nemlig ikke noget, som skal slibes hvert år – der er nemlig også en begrænsning på, hvor mange gange man kan gøre det. 

More articles