Skab dit designerhjem med produkter fra Broste

12 december 2022
admin

editorial

Hvis du leder efter en måde at tilføje et strejf af raffineret boheme-stil til din boligindretning, så kig ikke længere end til Broste Copenhagens kollektion af produkter – de vil have noget perfekt til din bolig, uanset om det er møbler eller dekorative accenter, du har brug for!

Med deres udvalg af tidløse designs, der er udformet ved hjælp af kvalitetsmaterialer, der er hentet bæredygtigt – er det ikke underligt, hvorfor de er blevet et af de mest eftertragtede mærker, når det kommer til at skabe ubesværet chic nordisk bohemeinteriør.

Indret boligen i ny nordisk boheme stil med Broste

Så hvis du leder efter en måde at give din boligindretning en afslappet og samtidig raffineret følelse, kan Broste Copenhagen hjælpe dig med at opnå det.

image

Fra de moderne inspirerede designs fra midten af århundredet i deres sofaer og lænestole til deres unikke udvalg af tilbehør som plaider og puder – der er noget for enhver stil i denne kollektion. Og med deres brug af naturlige materialer som træ og læder sammen med teksturerede stoffer som linned og uld – vil alle dine indretninger se ubesværet stilfulde ud!

Dæk et smukt bord med Broste

At dække bordet med Broste Copenhagen produkter er en fantastisk måde at bringe et strejf af raffineret boheme-stil ind i dit hjem. Deres udvalg af glas og tallerkener er både stilfulde og funktionelle og fås i mange forskellige former, størrelser, farver og materialer

Glassene har et klassisk, tidløst design lavet af klart glas med en messingkant, der egner sig perfekt til enhver lejlighed. Tallerkenerne findes i en række forskellige stilarter, der passer til enhver æstetik – fra slanke stentøjstallerkener med mat finish til organisk inspirerede designs fremstillet af træ eller keramik.

Køb enkelte stykker eller mix og match for at opnå ekstra visuel effekt. Fuldend looket ved at tilføje Broste servietter eller dækkeservietter for et ekstra strejf af raffinement. Med Broste Copenhagen kan du skabe den perfekte borddækning, der med sikkerhed vil gøre enhver sammenkomst til en uforglemmelig begivenhed!

Flere Nyheder