Sæt dit personlige præg på dit hjem med dobbelt yderdøre

29 april 2022
Silje Hansen

advertorial

Skal du finde en ny hoveddør eller yderdør til din bolig, så er der i dag et hav af muligheder at vælge iblandt. Her er kunsten at sortere i dine muligheder for at finde den helt rette løsning. Du kan se en hoveddør som et visitkort for din bolig. Det er her du åbner op for dine gæster, og det er også her alle familiens medlemmer kommer ind og ud af hjemmet. 

En dør er ikke bare en dør som har en praktisk åbne og lukke funktion. Der er flere ting, som du bør tænke ind i valg af en dør, så du får den bedste løsning. Hvis du f.eks. udelukkende kigger på prisen, så er det ikke altid at den billigste dør er den bedste løsning. 

døre

Hvad er vigtigt at overveje, når du skal købe en ny yderdør?

Der er flere vigtige overvejelser, som du bør gøre, når du skal købe en ny hoveddør eller yderdør. Det lyder måske som en selvfølge, men det er noget du nemt kan glemme, da der er mange ting som du har fokus på ved valg af en ny dør.

Det er naturligvis vigtigt at sørge for at den yderdør du vælger er sikker. Det vil sige, at sikkerheden skal være i top, så det er svære for indbrudstyvene at komme ind. Dermed kan I som familie også være mere trygge både, når I er hjemme, og når I ikke er. 

Det næste er, at sikre dig at du får målt ordentligt op. Især hvis du skal have installeret en dobbelt yderdør, så er det vigtigt at målene er helt korrekte. Ellers kommer du til at skulle sende døren retur igen og købe en ny. 

Køb en dobbelt yderdør med 10 års garanti

Leder du efter den bedste yderdør på markedet, så kan du med fordel bestille den fra klarvinduer.no. Her får du 10 års garanti på alle dobbelt yderdøre. 

Flere Nyheder