Pludselig endte man med at bruge lang tid i sådan en trælast

28 april 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man skulle egentlig bare lige ind for at hente et enkelt stykke træ i den nærliggende trælast, men så spottede man nogle nye varer, som man ikke havde set før.

Dem skulle man da lige undersøge nærmere, når man nu ellers mener at kende ens lokale trælast ud og ind, så man lige måtte bide mærke i det nye udvalg også.

Så opdagede man også lige, at der var nogle ting på tilbud; man skulle egentlig ikke bruge dem, men sådan et tilbud kunne man ikke sige nej til, så man købte en del.

Det medførte så, at man lige kiggede rundt for at se, om der skulle være andre ting, hvor prisen var nedsat.

Det endte så med, at man fik inspiration til et helt nyt byggeprojekt derhjemme, eller man overvejede endelig at komme i hus med det ufærdige projekt, som man havde haft gang i længe.

Nogle minutter endte med at udvikle sig til over en time i trælasten.

Det blev et langt besøg i trælasten

Som man endelig havde taget sig sammen til at bevæge sig mod kassen og betale, så stødte man på en bekendt, man ikke havde set længe, der også var nede at handle i denne trælast.

Så måtte man lige sludre om løst og fast, og hvad der var sket siden sidst, man havde set hinanden – og ikke mindst hvad man havde tænkt sig at købe.

Det såede en lille tvivl hos en angående ens projekt, så man måtte faktisk indrømme for sig selv, selvom man ikke var meget for det, at man skulle have et godt råd fra en af de kyndige ansatte.

Endelig på vej ud lagde man mærke til et tilstødende cafeteria, og den lange indkøbstur krævede godt nok noget koldt at drikke som afslutning.

Sådan kan et hurtigt lille besøg ende som en halv dagsrejse i en trælast.

Flere Nyheder