Nyd sommeren på en overdækket terrasse

27 February 2021
Astrid Pedersen

editorial

Overvejer du, at holde sommerferien 2021 med din familie herhjemme i Danmark, og måske oven i købet inden for egen matrikel? Så kan du overveje at bruge ferierejsepengene på en smart investering i boligen som I alle vil kunne få glæde af, nemlig en lækker og rummelig overdækket terrasse.

Hvem kan hjælpe med at bygge en overdækket terrasse?

Når du ønsker at lade en overdækket terrasse opføre i din have bør du være opmærksom på at der her gælder andre regler end hvis du blot skal have bygget et trædæk uden overdækning.

En overdækket terrasse kan nemlig i visse sammenhænge tælle som en tilbygning – og så skal du muligvis søge tilladelse til at opføre den. Samtidig gælder der ganske strikse sikkerhedsmæssige regler for opførelse af en overdækket terrasse. Og derfor er det vigtigt at du overlade denne opgave til dygtige og erfarne fagfolk.

Lad Kun Terrasser ApS forestå opførelse af din overdækkede træterrasse

Du kan for eksempel med stor fordel tage kontakt til tømrermester Andreas la Cour.

Andreas la Cour er manden bag tømrer firmaet Kun Terrasser ApS, som udelukkende designer og opfører unikke og eksklusive træterrasser for kræsne og kvalitets bevidste kunder. Hos Kun Terrasser ApS er der ingen one size fits all løsninger – hver enkelt træ terrasse designes særligt til den pågældende ejendom således at den matcher såvel bygning som have og øvrige omgivelser.

Du får, med andre ord, en smuk og æstetisk løsning når du lader Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS om at designe og opføre din overdækkede træ terrasse. Og så får du samtidig en holdbar og bæredygtig overdækket terrasse konstruktion som med sikkerhed kan være et stort aktiv for din bolig.

Du kan se de mange flotte eksempler på lækre overdækkede terrasser fra Andreas la Cours hånd på Kun Terrasser ApS’ hjemmeside https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse.

More articles