Nemme og hurtige online lån er vejen frem

04 February 2021
Lotte Hindsberg

editorial

Traditionelle banker er på mange måder “old school” i hvert fald set i forhold til, hvor lang tid det tager at vurdere en låneansøgning. Det tager i gennemsnit 2-3 uger for en bank at gennemgå en ansøgning modsat en online bank, hvor det ikke tager mere end et par uger.

Derimod tager det typisk kun få minutter, før du har fået svar. Positivt som negativt. Samtidig er der væsentligt færre krav til låneansøgeren. Det kan være ret grænseoverskridende at sidde over for en fremmed rådgiver og sidde og forklare hvorfor man har brug for at låne penge og fortælle om ens økonomi. Det vil du aldrig opleve, hvis du ansøger om et lån online. Du kan læse mere her om online lån.

Brug sammenligningssiderne

Fordi det er så nemt og hurtigt at låne online, er det en god ide at bruge et par minutter på at finde det helt rigtige lån. Der kan være mange penge at spare og når det ikke tager mere end et par minutter, er det en tid der er givet godt ud.

Sammenligningssiderne eksistensgrundlag ligger i, at de bruger tid på at undersøge de forskellige lån og tilbyder at finde mindst 3 online lån du kan søge på baggrund af ganske få oplysninger. Det er gratis at få dem til at forslå lån, du kan søge. 

Når du skal sammenligne er det især ÅOP, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne du skal være opmærksom på. Især tilbagebetalingsbetingelserne skal du være opmærksom på. Hvis det ikke er muligt at betale lånet tilbage før tid, skal du ikke låne hos den specifikke låneudbyder.

Inden du låner er det en god ide at du få et overblik over din økonomi og lægger et budget. Det er vigtigt at du ikke har et budget, der er så stramt, at du ikke har råd til at mødes med venner og til uforudsete udgifter.

More articles