Med en kloakrensning kommer din kloak igen i gang

05 September 2022
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Det er rigtig irriterende at stå med en stoppet kloak, og det kan være svært for dig selv at gøre noget ved det. En stoppet kloak viser sig oftest ved, at vandet er lang tid om at løbe ud, at det klukker, når det løber ud, at vandstanden i toilettet stiger, når du skyller ud, og at gulvafløbene lugter grimt. Oplever du nogle af de problemer, bør du derfor reagere og sørge for at få gjort noget ved det. 

Ofte er det, der skal til, en kloakrensning. Den fjerner det, der stoppe kloakken, og der vil dermed være et godt gennemløb i kloakken igen. Leder du efter nogle, der kan stå for en kloakrensning i Husum, er det en god ide, at du ser nærmere på Lihn Kloak. De har stor erfaring på området, og de kan derfor i løbet af ingen tid få renset din kloak. De bruger højtryksspuling til at gøre det, hvilket er en meget effektiv metode. 

kloakrensning

Derfor er din kloak stoppet

Der kan være flere forskellige grunde til, at din kloak er stoppet. I nogle tilfælde kan det være noget, som du har kommet i den, der stopper den. I andre tilfælde kan det være noget udefrakommende. 

Selvom det kan virke sådan, kan din kloak ikke klare alle former for materialer. Bind, bleer og store mængder af fedstof kan for eksempel stoppe din kloak. Selvfølgelig ikke på en dag, men over tid kan det bygge sig op, og din kloak kan blive stoppet. Det er derfor vigtigt, at du smider det ud frem for at komme det i kloakken. 

Derudover er der dog også mange udefrakommende faktorer, der kan stoppe din kloak. Det kan for eksempel være jord, grene og rødder fra træer, der vokser ind i kloakken, og rotter. Dem kan du selvfølgelig ikke på samme måde kontrollere, men derfor er det alligevel vigtigt, at du holder øje med dem. 

More articles