Lav en aftale om parkeringskontrol af din p-plads

03 March 2021
Lotte Hindsberg

editorial

Som bilist er der ikke noget værre end at køre rundt og lede efter en ledig parkeringsplads, især hvis man har en aftale, og man begynder at være for sent på den. Det betyder, at det kan være fristende at tage chancen og parkere ulovligt og håbe på, at der ikke kommer en parkeringsvagt forbi.

Som virksomhed er det super irriterende at opleve, at ens parkeringsplads bliver brugt af folk der ikke er tilknyttet virksomheden – også fordi det gør det sværere for virksomhedens medarbejdere og gæster at finde en parkeringsplads.

Derfor kan det være en god ide og en god service overfor ens medarbejdere, gæster og kunder at lave en samarbejdsaftale med et parkeringsselskab og lade dem stå for det administrative og parkeringskontrollen. Det kan f.eks. være parkeringskontrol i Aalborg.

Overlad din p-plads til et parkeringsselskab

Der er en del administrativt arbejde i forbindelse med at have en privat parkeringsplads, og det er det arbejde, du overlader til et parkeringsselskab, så du kan koncentere dig om din virksomhed og samtidig give dine medarbejdere og gæster en bedre parkeringsservice.

Parkeringsselskabet sikrer, at dine medarbejdere bliver udstyret med en parkeringstilladelse, og dine gæster kan nemt og uden problemer få en gæstetilladelse.

Der vil blive sat skilte op, så bilister ved, at der er tale om en privat parkeringsplads, og så de ved, at hvis de parkerer, kan de risikere at få en bøde af en af de parkeringsvagter, der besøger området med jævne mellemrum.

Det vil også være parkeringsselskabet, der vil stå for det praktiske med at udskrive bøder og inddrive dem, hvis det er nødvendigt.

Når du har behov for at snakke med parkeringsselskabet, vil det være den samme kontaktperson du vil snakke med hver gang. Det er med til at sikre, at det er nemmere at ændre din aftale, hvis dit behov ændrer sig.

More articles