Lån penge til få istandsat dit badeværelse

04 februar 2021
Lotte Hindsberg

editorial

Badeværelset er et af de vigtigste rum i et hvert hjem, hvad enten det er stort eller lille eller om man har flere eller blot et. Derfor er det også vigtigt at det fungere optimalt og samtidig er rart at opholde sig på.

Desværre er det et af de rum der er dyrest at få istandsat og vores behov har også ændret sig, så mange badeværelser er i dag ikke i stand til at opfylde vores behov. Hvis man gerne vil låne penge til istandsættelse af ens badeværelse, er der flere muligheder. Du kan læse mere her om muligheden for et online lån til istandsættelse af dit hjem.

Lån til nye badeværelsesmøbler i butikken

Mange butikker tilbyder finansering, især butikker der sælger inventar til boligere. Du har ofte mulighed for at låne både rente og gebyrfrit. Så længe at du overholder dine afdrag er det et godt og billigt lån.

Det er lån der ofte er lavet i samarbejde med en online bank. Hvis du glemmer eller ikke er i stand til at betale, skal du være opmærksom på, at det kan blive en dyr fornøjelse, da det er her banken tjener sine penge. Når du glemmer eller ikke kan betale dit afdrag.

Lån direkte hos en online bank

Et alternativ til at låne i butikken er at tage et lån direkte fra en online bank. Fordelen ved dette er, at du så selv kan bestemme, hvor du bruger pengene. Du kan også låne, så du kan betale for evt. håndværkere og ikke udelukkende møbler og andre materialer.

Hvis du har planer om at ansøge direkte til istandsættelse hos en online bank, er det en god ide at du søger flere før du takker ja tak til et af tilbudene. Der kan være en del penge at spare, ved at bruge tid på at finde det rigtige lån.

Flere Nyheder