Køb brugte ting online og få dem leveret lige til døren

19 January 2020
Michelle Løhde Nielsen

editorial

Det er blevet mere og mere populært at shoppe online. Det er nemt og hurtigt, og så kan man gøre det, når som helst og hvor som helst. Du kan gøre det hjemme fra sofaen og slippe for overfyldte butikker og lange køer. 

Det er dog ikke kun webbutikkerne, der bliver besøgt, da second-hand shopping også er blevet mere og mere udbredt. Det skyldes i høj grad, at vi er blevet mere opmærksomme på klimaet og vores overforbrug og dermed kan se en værdi i at købe brugte ting og give dem nyt liv. 

Gå på opdagelse i det store udvalg hos Den Blå Avis 

Den Blå Avis kender de fleste efterhånden. Den blev stiftet helt tilbage i 1981 som avis, og i 1995 lancerede de den første online markedsplads kendt som dba.dk. Det er her, at du kan finde et væld af brugte ting og sager i forskellige prisklasser, så der er noget til enhver. Du finder alt fra tøj og børneting til møbler, haveting og meget mere.

Der er kort sagt alt, hvad hjertet kan begære. Så inden du går ud og køber det, du mangler som nyt, så husk at tage forbi DBA først og tjekke, om du kan få det brugt. Der kan være mange penge at spare, og du gør klimaet en kæmpe tjeneste.

Få dine køb leveret nemt og enkelt 

Der er nogle, der holder sig tilbage med at købe brugte ting og sager, da de mener, at det er besværligt ift. at få hentet varen. Hos DBA er det dog nemt og enkelt, da du via Pakke.dk og Fragtopgaver.dk kan få leveret dine varer direkte til døren.

Her kan du få fire helt uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få leveret dine varer. Det fungerer nemlig ved, at den ledige fragtkapacitet hos de forskellige vognmandsfirmaer bliver undersøgt, når de alligevel er ude på landevejene. 

 

More articles