Hvad skaber mest arbejde for en gulvsliber i Skødstrup?

12 februar 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Sådan set er årsagerne til, hvad der sørger for mest arbejde en gulvafsliber i Skødstrup ikke så meget anderledes, end hvordan man oplever det andre steder i landet, men for det konkrete tilfældes skyld, så slår vi ned på dette geografisk område.

Som mange serviceydere og sælgere nok har den der dobbeltfølelse af, så vil de helst have, at kunderne passer på deres varer, sortiment og ydelser med videre, som der bliver givet til dem, og ved at det kan holde længst tid, så bliver man også omtalt positivt.

Omvendt betyder dette så også, at der kan gå længere tid mellem, at de samme kunder kontakter en, hvorfor man skal håbe på, at de spreder det gode budskab om en som eksempelvis gulvafsliber.

Man skal nemlig ikke begynde at levere et dårligt produkt med tanke på, at man så kan komme til at lave mere: den slags vil bare give bagslag.

Så for at være helt konkret med en gulvafsliber, så handler det jo i Skødstrup som i så mange andre landsdele om, at der er nok gulve af træ, som der skal slibes ned, men grundene til, at gulvene skal slibes ned, kan så forandre sig fra sted til sted.

Desto større gulve af træ, der skal slibes ned, desto større en pris kan man tage for det, men afhænger som bekendt også af, hvor tit de skal slibes, og dette afhænger igen af, hvor meget gulvene bliver brugt.

Har man mange mennesker henover gulvene, glidende tacklinger på en sportshal, dyr med lange kløer med videre, så er der en stor chance for, at du har et gulv, der virkelig trænger til at blive slebet ned i Skødstrup efter en del brug.

Er gulvet virkelig slidt, så kan man være ude i, at en gulvafhøvling før gulvafslibningen bliver påkrævet.

Flere Nyheder