Hvad er det lige, der står foran denne dør

27 June 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er bogstaveligt som at se lyset, når en hoveddør fra Klarwindows.co.uk åbner sig, og lyset stormer frem bagved, mens man selv står ude i mørket.

Det er bare svært for ens øjne at se, hvad der er her ved lyset, for det fremstår meget lysere, når man selv står og har stået herude i mørket så længe, og man ikke selv står henne i lyset og kan få vænnet øjnene til det.

Står man tættere på indgangen ved døren, så er det noget nemmere for øjnene at rette sig til, men hvis man står længere væk, så kan det godt tage lidt tid – nogle gange skal man endda helt derhen, før man kan se noget ordentligt.

Med det her lys, der kommer fra døren, bliver det også svært at orientere sig i mørket, for lyset forsøger at “overdøve” mørket, og det var ellers det, som man orienterede sig efter, og øjnene ved endnu ikke, om man er på vej hen til lyset eller bliver i mørket.

dør

Det er svært at se, hvad man har at gøre med her ved døren

Hvis der så også træder noget eller nogen frem ved døren, så bliver det virkelig svært at se, hvad man har med at gøre.

Det er fordi, at lyser falder bag ved personen, og der ikke er noget lys, der lyser vedkommende op foran, og øjnene har allerede svært ved at finde ud af, om man bliver i mørket eller går hen mod lyset.

Man skal knibe øjnene sammen, og man må eventuelt holde en hånd oppe foran lyset, så man bedre kan se, hvad man har med at gøre.

Hvis lyset så skifter styrke eller stiger eller falder i intensitet, så bliver det virkelig svært at finde ud af, hvad eller hvem man prøver at fokusere på nu her.

More articles