Hvad en VVS mand kan gøre for dig

07 January 2022
Steffen Pedersen

editorial

En VVS-mand er en håndværker, der installerer og reparerer vvs-installationer. VVS’erens arbejde omfatter udbedring af utætheder, installation af rør og afløbssystemer og vedligeholdelse af septiktanke. En VVS-mand kan hjælpe dig med mange ting, og vi vil komme omkring hvad en VVS-mand laver, og hvilke opgaver han kan løse i dette indlæg.

 

image

 

Hvad laver en VVS-mand?

En VVS-mand er ansvarlig for at installere og reparere rør, der bruges til at transportere vandforsyning. Vandforsyningsledninger er husejerens ansvar, mens kloakledninger (normalt) hører under de lokale myndigheders ansvar. En VVS-mand installerer apparater som f.eks. varmeanlæg, vandvarmere, opvaskemaskiner og vaskemaskiner. Så hvis du har problemer med en af de førnævnte ting, så skal du kontakte en VVS-mand.

 

Hvilke opgaver kan han løse?

Som tidligere nævnt kan en VVS-mand hjælpe dig, hvis dit varmesystem eller din opvaskemaskine ikke fungerer. Når det er sagt, er der mange andre ting, der måske ikke fungerer, som de skal. Hvis du f.eks. oplever en uventet vandskade i dit badeværelse efter et bad, betyder det, at problemet ligger i afløbsanlægget på dit badeværelse. Her skal du kontakte en VVS-mand. De kan hurtigt få opsporet vandskader og få sat en stoppe for det, før det udvikler sig til et større problem. Det kan hurtigt koste dig dyrt, hvis du lader en vandskade stå hen i længere tid.

 

Hvordan kommer du i kontakt med VVS-mand?

Du kan finde diverse VVS-mænd i området omkring dig. Der er mange enkeltmandsfirmaer, men også mange større firmaer med flere ansatte. Det første du kan gøre, det er at spørge andre, om de kan henvise dig til en dygtig VVS-mand. Hvis ikke, så kan du bruge internettet. Her vil du kunne finde din VVS i Roskilde, eller den by, du bor i. Så kan du få ordnet det problem, du har i dit hjem. De har muligvis en hjemmeside, du kan besøge. På hjemmesiden kan du finde det nummer, du skal kontakte din VVS-mand på.

More articles