Hold hjemmet lyst og stilet

20 May 2019
Signe Hansen

editorial

Dit hjem er der, hvor du slapper af efter en lang dag ude og lader op til den næste. Hvor du kan hvile i rolige og hjemlige omgivelser, der giver den hyggelige og familiære atmosfære, der er helt unik. Møbler, inventar og din familie hører ubestrideligt hjemmet til, men prikken over i’et er bestemt belysningen, der udover at lyse i mørket skal tilføje atmosfære og personlighed til hjemmet.  

Lamperne fra Flos er en mastodont inden for sit felt og har siden 1962 leveret unikt design, der er slidstærkt i funktion og tidsløst i design. De italienske lamper har opnået verdensomspændende succes med deres robuste design, der emmer af italiensk elegance.

Du kan både få lamper, der skal hænge på væggen i stuen, i loftet over spisebordet eller stå på gulvet som et majestætisk fyrtårn. Det er fantastisk at kunne få god belysning i en stilren løsning, der ikke blot løse et praktisk problem, men også tilføjer til rummets og hjemmets atmosfære.   

Flos har gennem tiderne lavet unikke og ikoniske lamper. Tjek eksempelvis det utrolige Ariette ud, der er en lampe, der går i næsten ét med væggen. Eller Clara, den flotte, elegante og minimalistiske lampe til væggen. Lamperne fra Flos er altså både tidsløse i design, men de holder sig ikke tilbage for at udfordre tiden og design tendenserne. Uanset om du kigger på en bordlampe, gulvlampe eller loftlampe lover de unikt design, der både er moderne, men som ikke går af mode næste år.

Med flos lamper er du garanteret stilsikker belysning, der skaber personlighed og kant til dit hjem. Lamperne er skabt af gode materialer, der er slidstærke og robuste, og som med garanti ikke blot tilføjer atmosfære og personlighed, men gør det mange år endnu. Hos Flos Lamper kan du kan altså trygt investere i lys og atmosfære til dit hjem.

More articles