Haveservice og fliserens i Gilleleje

31 maj 2021
Astrid Pedersen

Er dine flisebelagte arealer i haven grimme og plettede? Så kan du med fordel læse med her.

Kan jeg selv rense flisebelægningen?

Mange have ejere vælger selv at tage affære og købe eller leje en højtryksspuler til brug ved fliserens. Dette kan dog ikke anbefales. Du kan nemlig risikere at ødelægge flisernes overflade ved brug af højtryksspuler.

Fliserne vil miste deres overfladiske beskyttelse og dermed blive ekstra udsatte over for indtrængende fugt. Dette kan skabe problemer med frostsprængning i løbet af de kolde vinter måneder. Og uanset hvad vil den porøse overflade give flisepest og mos endnu bedre vækst betingelser.

Få hjælp til fliserens i Gilleleje

Er du bosat i skønne Gilleleje kan du med fordel kontakte Stecks Fliserens når du har brug for hjælp til at komme flisepest til livs. Stecks Fliserens har mange års erfaring med rensning og imprægnering af flise belægninger i alle typer og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med at få din terrasse, din havegang eller din indkørsel pæn igen.

Når du vælger Stecks Fliserens som dit haveservice firma i Gilleleje er du garanteret håndværk og service i top klasse. Stecks Fliserens har igennem årene betjent glade kunder i form af have ejere fra Ringsted, Holbæk, Roskilde, Køge og altså også Gilleleje, og sørget for at fliserne blev pæne og rene på ny.

Stecks Fliserens sætter en ære i at aflevere et stykke redeligt og vel udført arbejde, og sørger således altid for at det færdige resultat er smukt og opryddet. Hos Stecks Fliserens får du op til ti års garanti på det færdige resultat betinget af vedligeholdelse. Og du kan selvfølgelig altid få et skarpt tilbud på fliserens eller fjernelse af mos, alger og ukrudt hos Stecks Fliserens i Gilleleje.

Du kan læse mere om Stecks Fliserens’ tjenester og ekspertiser på stecksfliserens.dk.

Flere Nyheder