Grøn og billig varme med en effektiv Panasonic varmepumpe

04 December 2021
Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du at spare penge på opvarmning af dit og din families hus – og skal husstanden have en grønnere profil? Så kan du slå to fluer med ét smæk ved at skrotte fyret til ære for en luft til vand varmepumpe.

Hvor meget kan jeg spare ved at skifte til en varmepumpe?

Der er faktisk store summer at spare ved at skifte det gamle, udtjente fyr ud med en moderne luft til vand varmepumpe. Det skønnes at du kan barbere over halvtreds procent af dine samlede udgifter til opvarmning af boligen i forbindelse med denne manøvre.

Du sparer på energien og sparer dermed penge samtidig med at du skåner klimaet. Og så kan du skrue op for varmen med god samvittighed.

image

Hvilket mærke luft til vand varmepumpe skal jeg vælge?

Når du står for at skulle bestille din nye varmepumpe bør du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Din luft vand varmepumpe skal kunne holde i mange år, og skal have en kapacitet som gør det muligt for varmepumpen at levere samme ydelse som dit gamle fyr – eller højere.

Hvis du leder efter en driftsikker varmepumpe som med sikkerhed kan levere varen kan du med stor fordel kigge på en Panasonic varmepumpe luft til vand. Panasonic varmepumper er kendt for at være særdeles energi effektive, og er desuden designet særligt til det kolde nordiske klima.

Selv om vinteren bliver lang og kold, med mange dage som kan byde på temperaturer under nul grader celsius, kan din Panasonic varmepumpe varme brugsvand og cirkulationsvand op så der både er varmt vand i radiatorer og haner i din bolig.

Hos Amalo, som er et dansk VVS firma med særligt speciale inden for varmepumper, kan du få den bedste rådgivning angående valg af Panasonic luft til vand varmepumpe. Du kan læse mere, og kontakte Amalo direkte, via hjemmesiden Amalo.dk

More articles