Find makeup artikler online

10 april 2019
Astrid Pedersen
Find makeup artikler online

En god makeup, som er lagt med sikker hånd, kan gøre en enorm forskel. Makeup kan gøre din teint mere ensartet, og dermed fjerne diverse aldrings tegn så som de brune pigment pletter, som fremkommer med årene. Disse pletter kan være tegn på hormonelle forandringer, eller de kan opstå som følge af solskader, du har pådraget dig gennem soldyrkelse i din ungdom.

En god makeup kan også bruges til at dække over urenheder i huden (for eksempel tilstoppede porer og hårsække), rødme fra rosacea eller karsprængninger, eller tørhedspletter. Med en makeup, som passer til din huds type og tone, kan du fjerne flere år fra din faktiske alder. Og visse typer makeup kan faktisk også bruges til at modellere dine ansigts træk, for eksempel fremhæve kindben, pande eller kæbe linje. Denne form for makeup kaldes også contouring eller highlighting, og egner sig bedst til brug i aften belysning.

Find en lækker og diskret dag makeup, som passer til din hud

I dagslys er makeup en helt anden snak. Du bør holde dig fra den teatralske og meget dramatiske aften makeup, når du bare skal på arbejde. Du kommer til at se kunstig ud, og det vil være tydeligt for en hver, at du er iført et tykt lag makeup. Gå i stedet efter de mere diskrete makeup typer, som for eksempel en semi dækkende flydende makeup, en BB creme eller en kompakt foundation, som blender ind med din huds naturlige tone.

Det er også vigtigt, at du vælger en fedtfri makeup, hvis din hud er til den fedtede side, så du ikke kommer til at skinne for meget i løbet af dagen. Omvendt bør du vælge en fugtgivende makeup, hvis du har tendens til tør og følsom hud. Hvis du er på jagt efter den perfekte makeup til dag eller aften brug, kan du finde flere varianter af makeup på sephora.dk

Flere nyheder