Find den lækreste take away i Ringsted

07 June 2019
Astrid Pedersen
Find den lækreste take away i Ringsted

Kender du det, at man efter en lang, travl dag er så træt, at man ikke rigtig orker at lave mad – og samtidig overhovedet ikke er i stødet til at spise ude? Sådan nogle dage har vi alle engang imellem. Og de falder lige så ofte sammen med en ganske enorm trang til lækker mad.

Take away fra Ferdinands Bøfhus – løsningen på dit dilemma

Så er det jo godt at take away er opfundet. Take away fra Ferdinands Bøfhus er, i modsætning fast food fra grillen eller pizzeriaet, sund og velsmagende mad af høj kvalitet, fremstillet af prima råvarer og tilberedt af professionelle kokke. Ferdinands Bøfhus bruger kun de bedste kød og de mest friske grøntsager, hvilket tydeligt kan smages, når du sætter tænderne i eksempelvis en Ferdinand burger.

Burgere fra Ferdinands Bøfhus fås selvfølgelig som take away og i varianterne Big Texas Bbq Burger, Ferdinands Burger, Kylling Bbq Burger og The Mexican Burger. Burger egner sig særdeles godt som take away mad – og med en burger fra Ferdinand er du garanteret mæt og tilfreds ved måltidets afslutning. Til samtlige burgere fra Ferdinands Bøfhus kan tilvælges ekstra ost, ekstra bacon, barbeque sovs, mayonnaise i bæger eller ketchup. Og er du ekstra og særligt sulten, kan du bestille din burger som dobbelt burger.

Er du i humør til noget lidt lettere end en burger, fås Ferdinands tapas bræt også som take away. På et tapas bræt fra Ferdinands Bøfhus finder du tapas og antipasti – små retter og charcuteri fra det spanske og italienske køkken, for eksempel oste, skinke, pølser og patéer. Tapas brættet kommer med diverse dyppelser, for eksempel rød eller grøn pesto eller aioli. Du kan selvfølgelig også vælge en god og mør oksefilet som take away fra Ferdinands Bøfhus – eller hvad med de lækre Ferdinands Ribs?

Se alle de forskellige take away retter og menuer på ferdinands.dk – din leverandør af lækker take away i Ringsted

More articles