Få mest muligt ud af dit behandlingsforløb mod misbrug

22 december 2019
admin

editorial

Hvis du finder dig selv stående i et misbrug, du ikke selv kan komme ud af, så er det på tide at få hjælp. En af de mest effektive måder at komme ud af sit misbrug er gennem et behandlingsforløb på et døgnbehandlingscenter såsom https://behandlingscenter-stien.dk/. Her får du hjælp i trygge rammer, så du i ro og fred kan få fokus på dit misbrug og hjælp til at komme ud af det.

Du får et individuelt behandlingsforløb

Stien Behandlingscenter tager udgangspunkt i noget, der kaldes Minnesota-modellen. Det betyder, at dit misbrug eller afhængighed betragtes som en sygdom, der kræver den rette behandling. Der tages udgangspunkt i din fortid og årsagen til dine problemer, så der kan udarbejdes et specifikt behandlingsforløb, der passer bedst til dig. Det betyder, at du hos Behandlingscenter-stien.dk får en behandling, der er kvalitetsbevidst, og hvor hver eneste tiltag er overvejet og udarbejdet, så det passer bedst muligt til netop dig og din sygdom.

Der er også plads til din familie

Hvis du gerne vil have støtte og support fra din familie under din behandling, så er der også plads til det hos Stien Behandlingscenter. Faktisk kan du på https://behandlingscenter-stien.dk/ læse mere om, at de gerne tilbyder familieorienteret helhedsbehandling, hvor du får hjælp til dit misbrug, mens dine nærmeste får nogle kurser, der giver dem værktøjerne til bedre at kunne håndtere og forstå den situation, du står i.

Du og din familie får sammen et forløb, der kan forbedre jeres samlede livskvalitet, så hele familien i fællesskab kan komme tilbage på rette spor i en hverdag efter behandlingen. Dette er en yderst effektiv behandlingsform, hvor du får hjælp og din familie får forståelsen, så du ikke længere bliver betragtet som det sorte får, men i stedet kan søge støtte og hjælp i familien. Det giver også dig mulighed for at sænke paraderne og slappe mere af i deres nærvær.

 

Flere Nyheder