Få et godt resultat med din tandkrone

31 august 2020
Cecilie Mortensen

editorial

Det kan være en dyr fornøjelse, når der skal laves en tandkrone. Det ved du sikkert også alt om, hvis du har været ved tandlægen. Derfor er det selvfølgelig også ekstra vigtigt, at du får det bedst mulige resultat, når tandlægen er færdig. Spørgsmålet er selvfølgelig bare – hvordan kan du få en fornemmelse af det? Altså at du har valgt den rette tandlæge. Du kan blive hjulpet på vej herunder. 

Sådan kan du finde en dygtig tandlæge

Hvis du har gået ved den samme tandlæge de sidste mange år, så har du sikkert en fornemmelse af, hvor dygtig tandlægen er. Hvis du omvendt er flyttet og skal finde ny tandlæge, så kan det straks være sværere, når den nye tandlæge skal findes. 

Start med at søge lokalt 

Som et første skridt kan du søge efter tandlæger, der findes i dit lokalområde. Det kan gøre din søgning meget mere overskuelig. Start derfor gerne med at lede efter en tandlæge, der arbejder med tandkrone i århus, og så udvælg et par stykker. Så har du god mulighed for at kunne sammenligne de forskellige tandlæger, du finder.

Læse mere om tandkroner på tandlægens hjemmeside

Start gerne med at læse på tandlægens hjemmeside. Her kan du ofte se billeder fra andre patienter og få en fornemmelse af, hvordan arbejdet ser ud. Du kan også læse mere om, hvordan deres tilgang, når der skal laves en tandkrone. Hvad skal der ske før, under og efter? 

Ring eller bestil en tid til forundersøgelse

Som det næste skridt kan du også give tandlægen et kald eller bestille et tid til forundersøgelse. På den måde kan du hurtigt spore dig ind på, om du virker til at være i gode hænder. For selvom man ikke selv er tandlæge uddannet, så kan førstehåndsindtrykket ofte pege en i den rigtige retning. 

Flere Nyheder