Ekstra luksus til festen eller arbejdsdagen med en kaffevogn i Silkeborg

04 December 2020
Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du at glæde dine medarbejdere eller sætte ekstra kolorit på festen i privaten, kan du med fordel leje en kaffevogn eller en kaffeknallert i Silkeborg. Og det behøver ikke at slå bunden ud af dit budget at investere i en hyggelig kaffevogn, som kan holde dine gæster eller medarbejdere forsynet med varm og velbrygget kaffe i det tidsrum, du ønsker.

Lej en kaffevogn i Silkeborg

Hos Kaffeexpressen kan du leje en kaffeknallert eller en kaffevogn til dit private arrangement i Silkeborg. Kaffevogne og kaffeknallerter fra Kaffeexpressen serverer udelukkende kaffe brygget på professionel espresso maskine og fremstillet af kaffe bønner fra økologisk og socialt bæredygtige kaffe plantager.

Når du vælger en kaffevogn eller en kaffeknallert fra Kaffeexpressen er du således ikker på at den kaffe du får ikke alene er velsmagende og lækker. Den er også dyrket og høstet efter diverse bæredygtigheds principper og lever dermed op til samtlige standarder inden for dette område. Kaffen serveres i biologisk nedbrydelige kaffe krus fremstillet i genanvendeligt materialer. Og så kan du være sikker på at alle, fra kaffebonde til barista, arbejder under organiserede og fair forhold.

Hvilken slags kaffe serverer Kaffeexpressen?

Vælger du at lade kaffevogn stå for brygning og servering af kaffen til dit arrangement får du kaffe brygget af dygtige baristaer som kender alle brygge metoder og kaffe varianter. Dine medarbejdere eller gæsterne til din fest bestemmer således selv om de foretrækker americano, ren espresso, cortado, latte macchiato, flat white, tall latte, almindelig caffe latte eller måske en klassisk cappuccino eller cafe au lait.

Til ikke kaffe drikkerne har Kaffeexpressen altid lækker og velsmagende te eller kakao på lager – begge dele selvfølgelig også økologisk og bæredygtigt fremstillet. Og uanset antallet af kunder vil din Kaffeexpressen barista altid have tilstrækkeligt med drikkevarer med i kaffevognen eller kaffeknallerten.

Læs mere, og book din kaffevogn, på Kaffeexpressen.dk

More articles